Wat leuk dat je hier bent!

Passie en creativiteit verwerkt in handlettering kaarten. Een perfecte combinatie die ik samen met mijn gezin kan combineren. De liefde voor mijn gezin en de creatieve innerlijke ik, gaven de start tot Kaartje van Han. Afgeleid van mijn eerdere opgestarte onderneming; van-han. Een weloverwogen keuze. Van-han staat voor schilder-creaties, op muren en houten voorwerpen. 

Kaartje van Han wijkt daar niet ver van af, alleen nu alleen aan de tekentafel met behulp van mijn potlood gum, fineliners en ledlightpad! Echt een ideaal item om mee te werken.  

Snuffel maar lekker rond hier in de webshop. 

Liefs van Han.De oorsprong

Mijn naam is Hanneke van Middelaar en heb mijn bedrijf van-han opgericht. De boerderij van mijn ouders is waar het allemaal begon. Opgegroeid tussen de koeien en ravotten met mijn broertjes op de boerderij.  Respect voor de natuur en voor de koeien, want samen zorgen ze voor de o zo lekkere melk.
In 2019 nam mijn oudste broer de boerderij van onze paps over en zette in op de biologische tour. Duurzaam boeren en voor de toekomst van de (op)volgende generaties. En opgegroeid met dat gedachtegoed is ook van-han een bedrijf die duurzaam wil zijn met haar kaartjes.
Gemaakt en geproduceerd van gerecyclede vezels.
Met elkaar voor een betere wereld.
Kaartjevanhan is geboren!
Van han boerderij (43 of 61)


Vollenhove

Ens

Lemmer

Zwolle

Kampen

Emmeloord